Energiecontract Adviseur
Wim Warmenhoven

Over mij

Ik ben Wim Warmenhoven, uw onafhankelijke Energiecontract Adviseur. Ik heb me gespecialiseerd in het energiewezen, waardoor ik u goed onderbouwd, onafhankelijk advies kan geven over uw energiecontract. En dat is belangrijk, want ik heb ontdekt dat veel bedrijven en particulieren kunnen besparen op de energiekosten. Zeker voor groot zakelijke bedrijven en het MKB kan uit een goed energiecontract winst worden gehaald.

Om een degelijk advies aan u te kunnen geven wil ik me niet beperken tot een aantal energiemaatschappijen. Daarom heb ik geen verbintenis met deze maatschappijen, maar vergelijk ik de tarieven en voorwaarden van meer dan 35 energiemaatschappijen met elkaar. Ik wil dat zij mijn klanten behandelen, zoals ik zelf behandeld zou willen worden: eerlijk en transparant in prijs en voorwaarden.

Dit betekent ook dat ik me niet laat betalen door de energiemaatschappijen, maar door de klant. Pas als u mij de opdracht geeft om uw huidige energiecontract te veranderen, krijgt u een rekening. Dit is altijd 25% van de besparing.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige energiecontract? Neem dan vrijblijvend contact op met de Energiecontract Adviseur.

Alle rechten voorbehouden © Energiecontract Adviseur | KvK: 62209345 | BTW: NL 002060683 B35 | Deze website wordt mogelijk gemaakt door: vanWelie.net