Energiecontract Adviseur
Wim Warmenhoven

Zo werkt het

Kunnen uw energiekosten omlaag?
Jaarlijks krijgt u een jaarnota van uw energieleverancier waarop staat hoeveel gas en stroom u de afgelopen twaalf maanden heeft verbruikt, welk bedrag u al heeft betaald, welk bedrag u eventueel moet bijbetalen en wat het nieuwe maandbedrag wordt.
Ook als u deze jaarnota al een aantal maanden geleden heeft gekregen of als u een contract heeft dat een aantal jaren vaststaat en deze periode nog niet is verstreken, is het de moeite waard om uit te laten zoeken of er voor u een besparing is te realiseren. Want ook tussentijds valt er voordeel te behalen.

Gedetailleerde controle van uw energiecontract
Als u de Energiecontract Adviseur inschakelt, wordt uw jaarnota gecontroleerd op fouten en verborgen kosten en er wordt er zorgvuldig gekeken of het loont om uw contract over te sluiten bij een andere energieaanbieder. Alles wordt onder de loep genomen: uw contract, verbruik, aansluitingen, de transportkosten en de voorwaarden. Vervolgens wordt uit meer dan 35 energiemaatschappijen de voordeligste aanbieder met de beste voorwaarden gekozen. Welke dat is, verschilt per bedrijf en per huishouden. Het advies dat u krijgt is dus maatwerk, speciaal voor u samengesteld.

Kosteloos en onafhankelijk advies
Als uit het onderzoek blijkt dat u kunt besparen op uw energiekosten, dan krijgt u naast het vrijblijvende advies een gedetailleerde offerte. Zowel aan het advies als aan de offerte zijn geen kosten verbonden.

De opdracht
Wanneer u de offerte accepteert, wordt het omzetten van het energiecontract van A tot Z voor u geregeld. De kosten hiervoor zijn 25% van de besparing die het omzetten van het contract u oplevert. Bijvoorbeeld: Als u door het omzetten van uw energiecontract € 500,- bespaart, dan wordt hier € 125,- voor gerekend. U heeft dan nog steeds een voordeel van € 375,-.

Tussentijdse controle
De service van de Energiecontract Adviseur stopt hier niet. Uw nieuwe energiecontract blijft aandacht krijgen en wordt tussentijds en jaarlijks gecontroleerd. Blijkt uit deze controle dat er opnieuw voordeel te behalen valt, dan zult u hierover worden ingelicht.

Ook voor de controle van offertes
Heeft u een (zakelijke) offerte gekregen voor zonnepanelen of ledverlichting? Laat ook deze controleren door de Energiecontract Adviseur. Dan weet u zeker dat met de juiste energietarieven is gerekend en u niet bedrogen uitkomt.

Alle rechten voorbehouden © Energiecontract Adviseur | KvK: 62209345 | BTW: NL 002060683 B35 | Deze website wordt mogelijk gemaakt door: vanWelie.net